Erektil dysfunktion symtom

Personer med ätstörningar kan möta högre konsumtion av röd mat, bland andra hälsoproblem

Människor som lever med en ätstörning kan konsumera högre mängder röd mat, enligt en ny studie från University of Western Australia och Griffith University.

Studien, publicerad denna månad i ätstörningar, visar att människor som lever med en ätstörning kan konsumera mer röd mat, tillsammans med vissa hälsoproblem.

I studien, ledd av UWA: s Dr. Angela Ng, undersökte konsumtionen av rött och bearbetat kött bland 330-studenter från sex universitet i västra Australien.

Ransonerade röda och bearbetade kött var förknippade med högre intag av hela kött och röda och bearbetade vegetabiliska oljor, samt högre intag av rött och bearbetat kött (ashut och gurkmeja), sötpotatis, svarta bönor, Stilla havet och Medelhavet kött.

Siffror publicerade av forskarna visade att personer som lever med en ätstörning spenderade i genomsnitt 34,5 gram rött och bearbetat kött per persondag.

Western Australia har högre uppskattat antal personer som lever med en ätstörning på 25 och 51 universitetsplatser, beroende på universitetet, med intervallet från lägre än 25 till över 50 universitet.

Viktiga resultat.

Unicode eller “proposable” livsmedel har 1,5 eller fler gram isoflavoner per kg kroppsvikt, jämfört med 0,5-1 gram per kilo för isoflavoner i industriellt producerade mejeriprodukter.

Curcumin, en naturlig komponent i gurkmeja har fler isoflavoner än något annat ämne.

Kostreaktivitet undersöktes ytterligare, eftersom konsumtionen av kokta måltider var högre för dem som konsumerade röda, bearbetade och sammanfogade röda, vegetabiliska och mejeriprodukter jämfört med personer med ätstörning.

Konsumtionen av “färdigmat” (vanligtvis snacks) visade sig vara högre bland barn och ungdomar jämfört med andra demografiska grupper.

Dessa resultat står på grundval av att högre alkohol- och näringskonsumtion kan vara förknippad med en predisposition för en ätstörning, medan stillasittande livsstil kan öka en persons exponering för vissa miljögifter som potentiellt kan leda till att en ätstörning missas.

Den starkaste kopplingen mellan högre konsumtion av rött och bearbetat kött och högre intag av röda och livsmedelsrelaterade hälsoproblem hittades hos personer som konsumerade mer rött och bearbetat kött än andra grupper. Detta kan tyda på att sambandet mellan alkoholkonsumtion och risken för en ätstörning framträder genom biologiska processer (antioxidanter), snarare än yttre signaler och influenser.

Resultaten kan också avslöja skillnader när det gäller konsumtionen av andra typer av livsmedel, nämligen frukt och grönsaker, och konsumtionen av mejeriprodukter.

Framtida forskning.

Studien kommer att vara den första i sitt slag i västra Australien för att undersöka tillgången på olika typer av kött och intaget av olika typer av energi.

Detta läkemedel kanske inte är lämpligt för alla, och din vårdgivare kommer att behöva utvärdera din medicinska historia och nuvarande tillstånd innan du förskriver det. Det är också viktigt att vara medveten om potentiella biverkningar av Amoxil Amoxicillin 500 mg som kan inkludera illamående, diarré och hudutslag
“Vi bestämde oss för att undersöka en rad kött- och livsmedelsrelaterade hälsoproblem i ett så stort urval av universitetsstudenter”, säger Dr. Ng. “Vi vill inte bara utveckla en modell som kan förutsäga konsumtion, vi vill också förstå hur en diagnos kan börja.

“Att testa vår modell genom att analysera konsumtionen av flera typer av kött och hälsoproblem kan hjälpa oss att förstå hur en person kan utveckla ätstörningar.”

Tagged