Priapism

Ny studie belyser rasvariation i socker, salt, D-vitamin skillnader hos amerikanska vuxna

Ny forskning från University of Chicago Medicine ger nya insikter i förhållandet mellan befolknings- och livsstilsrelaterade skillnader i D-vitaminnivåer och risk för stora kroniska sjukdomar.


Analysen, som stöddes av National Institute of Arthritis and Musculoskeletal and Skin Diseases (NIAMS), betraktade kvinnor i åldern 40 år eller äldre, svarta män i åldern 50 år eller äldre, vita män i åldern 50 år eller äldre och tre eller fler latinamerikanska / latinska befolkningar. Alla deltagare tillhandahöll gratis blodprover, saliv och urin eller självrapporterade sina D-vitaminnivåer och deras kostintag av socker, fett, protein, fiber och alkohol.

Sildenafilcitrat i flytande form, under varumärket Oral gelé Kamagra , skiljer sig från tabletter med samma aktiva substans genom att det absorberas snabbare i blodomloppet. Gelén behöver inte heller tas med vatten, vilket innebär att du kan ta den diskret även under förspel
“Vad vi har funnit i vår studie är att sambandet mellan dessa faktorer och risken för diabetes och typ 2-diabetes mellitus inte är väsentligen linjär”, säger Dr. Rochella, studiens seniorförfattare och en medansvarig utredare av den studien vid University of Chicago McCormick Place of Research Institute. “Rapporten indikerar också att den negativa effekten av icke-kaloriska sötningsmedel inte alls är lika stor roll för D-vitamin i diabetes.”

Dessutom är studien den första som överväger D-vitamin och diabetesrisk hos kvinnor som inte är överviktiga och överviktiga. Det var också den första studien som tittade på icke-identifierbara ras- och etniska grupper i USA för att bestämma förhållandet mellan livsstil och D-vitaminnivåer och diabetes.

Studien omfattade 24 380 deltagare som rekryterades mellan 1992 och 2013. Individer var åldersklassificerade som vita, svarta, latinamerikanska / latino eller någon annan ras. Deltagarna som ingick i studien var nationellt representativa och var minst 75 år, vilket ansågs vara en lägsta ålder vid baslinjen för studieändamål.

Forskarna bestämde fyra kategorier av D-vitaminnivåer med hjälp av standarddefinitioner, 10 nm. till 20 nm. D (trombolytisk dos motsvarande vitamin D-antikoagulant)] i 1 år, 20 nm. till 50 nm.

Tagged