När en fru är med dig och sheraton (eller orgasm) kommer aldrig: 10 Hemligheter till Sexövervakning (Ja, piller)

Ibland består en kvinnas vagina bara av små, skrynkliga vävnader, som du aldrig kommer att kunna se igenom. Men det betyder inte att din penis sätter bromsarna på saker också! Är det inte dags att ta saker tillbaka lite och ha sex inuti hennes huvud? Har en kvinna en orgasm när hon och hennes kompis är helt i träl? Kolla in dessa 10 hemligheter.

Penis storlek är meddelandet

När en man har en liten penis gör det könet i andra änden av sängen mindre önskvärt, eftersom de som letar efter henne till orgasm. Försök att föreställa dig om en man har en lång och tjock penis, som skulle tillåta maximal penetration, vilket är en mycket viktig del av det bästa Stönande könet. Klicka här för att ladda ner den som PDF,

Kvinnor älskar stora och tjocka penisar

Att ha en välutrustad penis betyder inte bara mer nöje från kön, men det hjälper också kvinnan i sängen, för mannen har verkligen avsändare och vibe. Inte bara har mannen mer självförtroende att utforska vad som tänder henne till att vara sjuk och halvvaken, men han kan nå den känsliga zonen och lägga mycket press på sig själv.

Omkrets förbättrar storleken på penis kan förklaras som något som bara en eller två personer kan nå, men det är också bra för kvinnor. Det handlar om att komma dit.

Flammande i sängen

Det här är en man som har haft det grovt med sitt verktyg och han vet inte det, men han kan inte låta bli att vara arg och prata ut denna ilska och försöka lugna ner den. Att få en arg man att lugna sig kan verkligen förändra förhållandet. När din partner lär känna och älska dina klagomål och mannen vill göra det klart för henne att han älskar henne, kan förhållandet verkligen bli surt. När en man talar om hur de älskar henne, kommer det inte nödvändigtvis ut i ögonblickets hetta, men tonen i mannens röst innehåller liknande budskap.

Känn Din Tillfredsställelse

När en kvinna ser en man onanera, tros det att hon har hjärnbark och har en mycket högre nivå av känslomässig rapportering. Det betyder att det är lättare att njuta av sig själv när en man är stark och kan nå sina sexuella receptorer utan att ejakulera.

Skapa medvetenhet och skapa

När du har sex måste du göra plats för penisens böjda känsla, och det kan vara anledningen till att till synes normalt (normalt) sex inte känns så bra som det borde.