Hur man håller längre i sängen (hemligheter av Hjärtskär!)

Jag är säker på att du förmodligen har hört det nu hur man håller längre i sängen och hur man har total kontroll. Jag tillbringade år på att leta efter tekniker för att hålla längre i sängen men jag är säker på att du håller med om att det inte var förrän jag hittade svaren på båda dessa frågor som mina problem började falla sönder. Jag hade många konstiga tankar som sprang genom mitt huvud och jag kunde inte få kontroll över min kropp. Jag kanske har bestämt mig för att prova olika saker tidigare för att hantera problemet och detta påverkade verkligen min livsstil. Under tonåren var jag uttråkad av naturen och så småningom försökte jag hitta en lösning på mitt problem. Jag försökte använda min far som terapeut men jag såg inte behovet och jag var fortfarande ganska osäker på hur jag skulle hantera dess tillstånd. Jag lärde mig att detta problem var vanligare än jag trodde och jag var bekant med vad jag gjorde fel. Min mamma kanske har kämpat med det men jag tror att hon kände sig mycket bättre om det då.

Det sätt jag planerade att hantera detta problem var obehagligt. Jag var generad och så skakade jag bort från att prata med människor om mitt fall efter att min mamma trodde att jag föredrog att inte ge råd. Jag visste inte helt att den här första frågan var mycket viktig om jag behövde lära mig att hålla längre i sängen. Vid den tiden spenderade jag mycket tid med människor på egen hand och jag ville verkligen inte ta av mig kläderna någonsin. Det var så jag kunde förstå att människor inte alltid förstod. Jag var desperat att veta hur jag kan hjälpa, jag ville få människor som kunde acceptera att jag hade detta problem; jag ville hjälpa alla med detta problem. Jag ville vara den bästa personen som människor hade att erbjuda, jag ville lära andra om hur man håller längre i sängen och jag ville ge alla det bästa nöjet. Jag har stora förhoppningar att klicka ut från denna webbplats och du kan också, jag är ganska säker på att jag kommer att förbättra min självkänsla och mina problem på bästa sätt, men jag kommer förmodligen att vara otur nog att hittas av någon som, faktiskt, vill veta hur man håller längre i sängen!