Hyra Lägret

Campo Alegre är också tillgänglig för uthyrning på kort sikt. Om du är intresserad av att hyra Campo Alegría, vänligen kontakta oss. (Observera att när du hyr anläggningen på detta sätt, Campo Alegría Inte < / em> tillhandahåller någon programmering eller aktiviteter.)

Bunkhus

per Nicaraguans eller de som för närvarande bor i Centralamerika, per natt utan sängkläder
[per person, per natt med sängkläder]

per utlänning, per natt utan sängkläder
[per person, per natt med sängkläder]

Det finns tre bunkhus, som tillsammans rymmer totalt 75 personer. Bunkhusen delar en latrin, som har separata kvarter för män och kvinnor. Lakan och kuddar kan tillhandahållas för en extra $ 1 / per person, per natt, men gästerna bör alltid ta med egna handdukar och toalettartiklar. Toalettpapper ingår.

Matsal

Priserna varierar från till 6 / per person (Kapacitet: 90)

Våra kockar har varit med oss i över ett decennium, och är väl insatt i att förbereda både Nicaraguanska – och amerikansk stil måltider för stora grupper. Innan du anländer kommer vi överens om en meny som passar allas smak. Gäster rave ofta om hur läckra maten är:).

Men om du bestämmer dig för att ta med din egen mat och dina egna kockar, kan du hyra matsalen och köket för $50/dag. Observera att när du hyr köket är det ditt ansvar att tillhandahålla alla förbrukningsvaror (papperspåsar, pappershanddukar, servetter etc.).

Visa provmåltider för varje prispunkt.

Den stora matsalen har också en täckt veranda, vilket gör den perfekt för grupp sammankomster, spel och aktiviteter som helst på året. Två toaletter och en Handtvättstation finns också inuti.

Vill du hyra faciliteterna bara för dagen? Många grupper njuta av en dag reträtt på Campo Alegriá, där gästerna simma, dela en måltid, spela och koppla av. Dag hyresavgiften är oss för matsalen (eller en per person måltid kostnad om du föredrar att vi förbereder måltiden för dig) plus 15 cordobas per person.

Lägenhet

per Nicaragua, per natt utan sängkläder eller handdukar (Kapacitet: 6)
[per person, per natt med sängkläder och handdukar]

Nytt 2013, vår två sovrum, två-bad lägenhet har ett pentry och en liten matplats. Detta utrymme är perfekt för en eller två små familjer, eller din grupps vuxna personal. Varje sovrum innehåller två uppsättningar våningssängar, plus en full storlek futon, en hyllplan och fläktar. Pentryt innehåller tallrikar, skålar, koppar och redskap för 8, samt en kompakt spis, Lägenhet Storlek kylskåp, mikrovågsugn och kaffebryggare. Alla förbrukningsvaror (med undantag för toalettpapper) är Gästens ansvar.

Guesthouse

$15 per person, per natt, plus el (Kapacitet: 14)

Fastigheten har ett pensionat i amerikansk stil, med fyra sovrum och tre bad. Alla sängkläder tillhandahålls. I hemmet finns ett fullt utrustat kök, fyllt med rätter och köksredskap, samt en matsal och vardagsrum, med TV och DVD. Luftkonditioneringsapparater finns i varje sovrum. En staplingsbricka och torktumlare ingår också. Solstolar och leksaker gör spendera dagen på stranden ganska angenäm.

[per person, per natt med sängkläder och handdukar]
Sovrummen-var och en uppkallad efter öarna i Nicaraguasjön-beskrivs nedan:

 • Ometepe – king bed, pack-n-play, privat badrum, sjöutsikt
 • Zapatera — king size-säng, set med två våningssängar, privat badrum
 • Mancarrón – full säng, uppsättning dubbla våningssängar, delat badrum, sjöutsikt
 • San Fernando – full säng, uppsättning två våningssängar, delat badrum

De flesta gästhus besökare väljer att ta med egen mat och laga sina egna måltider. En kock kan dock hyras för att förbereda dina måltider för dig för $6 / per person, per måltid. Kostnaden inkluderar kockens löner samt att köpa maten.

Övernattningskostnaden inkluderar städning av pensionatet före och efter din vistelse, men inkluderar inte Daglig städning. Som kan ordnas för $ 10 / per dag för rengöring. Toalettpapper ingår (och kan spolas), men du bör ta med egna pappershanddukar eller servetter om du anser dem nödvändiga.

På grund av den höga kostnaden för el i Nicaragua (ca per kilowattimme), och det faktum att pensionatet har sådana bekvämligheter som luftkonditionering, tvättmaskiner och varmt vatten, måste vi be att du betalar för all el som används under din vistelse i pensionatet. Kostnaden för en typisk 24-timmarsperiod, där några av luftkonditioneringsapparaterna endast används under sovtimmar, går mellan och per rum. (Mätaren kommer att läsas i slutet av din vistelse, med den totala dollarbeloppet till din faktura. Vänligen be om att se mätaren när du anländer för att bekräfta startvärdet.)

Specialpris: Missionärsfamiljer kan hyra ett enkelrum i pensionatet för $ 30 per natt, plus kostnaden för el. Tre av de fyra rummen sover fyra, så det här är hälften av normalhastigheten.

Strömavbrott

Lägret tar emot el från ett lokalt elbolag. Men en normal del av att bo i Nicaragua är att ibland är den elektriska anslutningen förlorad. Campo Alegría har en fullstor generator som kan driva hela lägret, men kostnaden för dieselbränsle innebär att det är dyrt att köra. När anläggningen hyrs och strömmen går förlorad absorberar vi kostnaden för att köra generatorn i tre (3) timmar om dagen: en (1) timme under varje måltid. Om du vill ha generatorn kör för mer tid, vi kan rymma denna begäran till en kostnad av per timme av makt.

Kontrolltid

Vi är glada att du använder fastigheten så länge du behöver på din angivna avresedag, så länge den är tillgänglig. Men vi begär att du rensar dina tillhörigheter från bunkhusen vid 10am, för att vår personal ska kunna rengöra dem. Om du behöver använda bunkhouses bortom 10: 00 på din avresedag, kan vi säkert tillgodose din förfrågan. Kostnaden är $ 25 och tillåter oss att betala personalen att återvända nästa dag för att rengöra.

Ytterligare Bekvämligheter

 • 50 hektar strandfastighet vid Nicaraguasjön
 • Härlig sjö simning
 • Hisnande utsikt över Ometepe
 • Hängmattor för slappa
 • Halv domstol basket
 • Lekplats
 • 3G internet mottagning från Claro och Movistar är ganska bra i hela lägret (WIFI finns i matsalen och gästhuset, när du pre-pay med vår vaktmästare.)
 • Plats (spansktalande) vaktmästare 24/7
 • Kontakta oss för att ställa frågor eller begära en bokning.