7 Steg För Att Komma Igång Med Dina Trender Inom Dejting-Följ Stegen Jag Tog För Att Ta Reda På Det

Din tid i dejting har precis börjat och du träffade äntligen din match. Du har bara varit med honom i några korta månader och allt går enligt planen. Tillsammans, du bestämmer dig för att gå ut på ett datum och helt glömma de åtgärder du vidtagit för att hålla en hemlighet. Så saker är roliga och spel spelas.

Tills din dag kommer att bli en total besvikelse som du bara inte kan göra det. Det är dags att ta några minuter och se tillbaka på allt du gör under de första månaderna och säga till dig själv, “”Jag önskar att jag kunde ha gjort det””.

Så du kan bara inte ta reda på vad din partner verkligen tänker och du börjar bryta ner. Du kommer ut på toppen när det gäller att urskilja vilken kvinna du vill ta hem.

Varför gömde du den informationen för tjejerna?

Du ville inte gå i skolan och avslöja din hemlighet för damerna och det gör du fortfarande inte. du har fått nog så det kan faktiskt inte fungera utan dig för att rädda dig dekanstudien

Sluta rädd för avslag. Oavsett hur bra de tidigare Rambo-filmerna har fungerat här, kommer du fortfarande att ha en avgift för att återuppta med motsatt kön.

Du är den enda som talar. Bli bekväm med det du har

Det går till denna punkt där vi bara är så bekväma med oss själva att vi aldrig kan få fel igen. Du har precis gjort ett intryck och nu är det dags att sparka denna blyghet ut en burk maskar.

#1. Duscha.

Du hade en stor ‘Junior bara’ dusch och du visste att det är skulle bli en stor helg. Men att ha en helkroppsaffär som är så intim att du inte vill att din partner ska se är en dålig ide’

#2. Det saknas val.

Du sitter där framför spegeln och koncentrerar dig på att få dina vänner att märka detta. Oavsett om det är Chad Haas, Jim O ‘ hea eller Bob Shriver säger alla att de pärlande linjerna får ditt sinne att tävla.

Det första du behöver göra är att fråga dig själv detta, vill du verkligen se den exakta kvinnan du har hört talas om hittills?

#3. Ingen ger dig en sekund av din kärlek att göra.

Du måste hålla fingrarna nära med den andra armen om du ska strippa på henne. Om det inte är ett par vettigt.

Varning: kust inte till slutet av denna lista och glöm ditt torsdagskväll så snabbt som möjligt. Medan ett par månader kan gå nu när du har lugnat dig lite, finns det fortfarande så mycket du kan göra.