5 beprövade manliga förbättring metoder för att få jobbet gjort snabbt

Om du vill ha det bästa av två världar och har minst erektilproblem att kämpa med, bör du inte titta på manliga förbättringspiller. Din penis är tänkt att vara tusen gånger större och slapp när du har din erektion, så dessa piller kan säkert hjälpa dig att förbättra din utlösning samt lägga till en helt nytt liv till affären. Oavsett hur de hävdar det, fungerar de inte riktigt.

Penisförstoringspiller

Tyvärr fungerar många av dem inte. Öka aldrig din penisstorlek, vanligtvis orsakar det mer frustration och utsikterna till mer frustration. Deras effektivitet kan mätas om de lägger till en tum eller två för att få den totala penis att se större ut. Varje person har minst en och en halv tum av permanent storlek.

Övningar

Det finns övningar som kallas jelqing. Jelqing börjar med mitten av penis – mitten av axeln som måste fyllas snyggt av handen. Din hand kan vara närmare eller mycket bättre, jelqing väcker hela den utvidgade muskeln, känner ett enormt nöje och gör din penisnivå större. Uppenbar illusion kan lätt vara 0. De faktiska förändringarna är dock ungefärliga och inte i verkligheten permanenta.

Om du menar allvar med att förstora din penis, bör du försöka hitta en bra manliga förbättring piller som har alla positiva recensioner och recensioner på deras hemsida. Undvik dock alla som inte är äkta eller riktiga recensioner.